Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eğitimden Sonra Teakvando ve Güreşte de Eyyübiye’nin Gururu Oldular

Eğitimden Sonra Teakvando ve Güreşte de Eyyübiye’nin Gururu Oldular

(Ruha Haber Ajansı – RHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası sınavlarında TOKİ Şehit Jandarma Adnan Yaslı Orta Okulu, birinciliği göğüsleyerek Eyyübiye’ye büyük gurur yaşattı.

TEAKVANDO VE GÜREŞTE’DE İLÇENİN GURURU OLDULAR

Şehit Adnan Yaslı Orta Okulu Güreş ve Taekwondo takımı, geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’da düzenlenen Taekwondo ve Güreş müsabakalarında aldığı derecelerle Eyyübiye ilçesinin gururu oldu. Şampiyonada yarışan Şehit Adnan Yaslı Orta Okulu Öğrencileri Güreşlerde 13 Madalya Teakvando da ise 6 madalya alarak büyük başarı elde etti. Güreş takımından 2 birincilik,6 ikincilik ve 5 tane de üçüncülük elde etti. Teakvando da ise 6 birincilik ve 1 tane dördüncülük elde ederek büyük başarılara imza atan Şehit Adnan Yaslı Orta Okulu başarılarıyla Eyyübiye ilçesinin gururu oldu.

Okul Müdürü Salih Ay, başarının temelinde öğrencilerin sosyal medya, televizyon, internet ve kötü arkadaş ortamından uzak kalmak olduğunu söyledi. Ay, öğrencilere iyi bir rehberlik yapıldığını, düzenli olarak ve programlı ders çalışıldığını belirtti.

Öğrenciler için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Ay,“Her geçen zaman diliminde okulumuzda başarı kültürü daha da artıyor. Daha önce geçen yıl 17 öğrencimizi Fen Liselerine yerleştirdik. Bu sayı bu yıl daha da artacak inşallah, Bu yıl ilçe bazında yapılan sınavlarda birinci olduk. İyi durumdayız. Bizler öğretmenler ve idareciler olarak öğrencilerimizin başarılı olması için elimizden gelen her türlü imkânı sağlamaya çalışıyoruz.  Ayrıca öğrencilerimizi motive etmek için rehber öğretmenler ve bizler elimizden geleni yapıyoruz. Biz, hangi öğrencimizin probleminin olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz. Okul idaresi ve öğretmenlerle ilişkide olan velilerimizin çocukları genelde daha başarılı oluyor. Velilere en büyük tavsiyemiz okulla işbirliği yapıp öğrencilerin sıkıntılarına göre çözüm yolu üretmeleri ve okul idaresini dinlemeleridir.”ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan