Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kalp hastası çocuk Vali Erin’den yardım bekliyor

Kalp hastası çocuk Vali Erin’den yardım bekliyor

Yaklaşık 8 yıldır iç savaşın sürdüğü Suriye’den kaçarak Şanlıurfa’ya sığınan Suriyeli ailenin dramı yürekleri dağlıyor. 8 nüfuslu İbrahim ailesi, bir yandan zor hayat şartları ile mücadele verirken, diğer yandan kalp yetmezliği teşhisi konulan çocukları için bir şey yapamamanın çaresizliğini yaşıyor. Yetkililere çağrıda bulunan aile, kendilerine yardım elinin uzatılmasını istiyor.

KALP DESTEK CİHAZI BULAMAMASI DURUMUNDA …

Suriye’nin Halep kentinden, Karaköprü ilçesine yerleşen 8 nüfuslu İbrahim ailesi, bir yandan zor hayat şartları ile mücadele verirken, diğer yandan kalp yetmezliği teşhisi konulan çocukları için bir şey yapamamanın çaresizliğini yaşıyor. Kalp yetmezliği teşhisi konulan Suriyeli Muhammed El İbrahim, kalp destek cihazı bulamaması durumunda öleceği belirtilerek, yetkililerden yardım istedi.

CİHAZ TAKILMADIĞI TAKDİRDE ÖLECEK …

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’den yardım talebinde bulunan Baba Yasir El İbrahim (42), en büyük çocuğu Muhammed’e (18) bir buçuk sene önce kalp yetmezliği teşhisi konulduğunu belirterek, çocuğunu, tedavisi için doktor doktor gezdirdiğini söyledi. Oğlu Muhammed’in kalbinin yüzde 10’nun çalıştığını belirten baba, kalbine kalp destek cihazı takılmadığı takdirde oğlunun öleceğini ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan