Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Başkan Yıldız SKM’de

AK Başkan Yıldız SKM’de

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, fırsat buldukça İl Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar konusunda bilgi alıyor, fikir alışverişinde bulunuyor.

AB Başkan Yıldız, her zaman olduğu gibi seçim sürecinde de herhangi bir aksaklık olmaması için ara ara SKM’yi ziyaret ederek çalışmaları değerlendirip, istişare ettiklerini söyledi.

 

Seçim çalışmalarımızı aralıksız ve düzenli olarak sürdürüyoruz

Genellikle Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “31 Mart 2019 günü yapılacak olan Yerel Seçimler, bizim için çok önemli. Zaten her seçimi önemsiyoruz, çünkü amacımız vatandaşlarımıza ve ilimize en güzel, en iyi hizmeti yapmaktır. Onun için İl binamızda misafirlerimiz olduğunda ve Genel Merkezden gelenler olursa onlarla ilgileniyor ve yaptığımız seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler veriyoruz. Zaten onlar çalışmalarımızı gözlemlemek, istişareler yapmak, gerektiğinde önerilerde bulunmak üzere geliyorlardır. Biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımızla birlikte seçim çalışmalarımızı aralıksız ve düzenli olarak sürdürüyoruz. Fırsat buldukça da İl SKM’mizi ziyaret ederek yapılan çalışmaları değerlendiriyor, yapılması gereken konularda istişare ediyor, görevli arkadaşlarımıza önerilerde bulunuyoruz” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hareket ederek ve açıkladıkları Seçim Manifestosu doğrultusunda çalışmaları şimdiden yapıp, Allah’ın izniyle seçimlerin galibinin yine AK Parti olacağını, Şanlıurfa’dan en fazla oy alacaklarını söyledi.

 

AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz

AK Başkan Yıldız, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Mahalli seçimlerde partimizin elde edeceği güzel neticeler, Türkiye’yi her alanda hedeflerine ulaştıracak çalışmalarımızda bize moral desteği verecektir. Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan