Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Aksoy’dan canbeyliler ve bozovalılara teşekkür

Aksoy’dan canbeyliler ve bozovalılara teşekkür

AK Parti Bozova ilçe Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, Seçim Bürosuna gelerek kendisine destek olan İşadamı ve Canbeyli aşireti ileri gelenlerinden olan Selahattin Canbeyli ve desteklerini esirgemeyen Bozovalılara teşekkür etti. AK Başkan adayı Aksoy, destekler sonucunda kazanın kendisi değil, bütün Bozova olacağını söyledi.

 

Destek olan herkes sağ olsun

Seçim Bürosunu ziyaret eden işadamı Selahattin Canbeyli ve akrabalarına teşekkür eden AK aday Suphi Aksoy, “Bugün Seçim Büromuzu ziyaret ederek destek olan, başta işadamı Selahattin Canbeyli ve bütün akrabalarına teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta inşallah el birliği ile kazanan ben değil bütün Bozova olacaktır. Bunun yanı sıra her akşam Seçim Büromuza gelerek desteklerini eksik etmeyen bütün Bozova merkez ve kırsal mahallelerindeki halkımıza da sonsuz teşekkür ediyorum, sağ olsunlar” dedi.

 

Sonuna kadar destek olacağız

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’un Seçim Bürosuna akrabaları ile gelen İşadamı ve Canbeyli aşireti ileri gelenlerinden Selahattin Canbeyli, AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a her konuda destek olacaklarını belirterek, “AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayı olan Suphi Aksoy’a, gerek şahsım ve gerekse bütün akrabalarımla birlikte sonuna kadar destek olacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan