Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat: Sevdamız Şanlıurfa Sevdamız Haliliye

Canpolat: Sevdamız Şanlıurfa Sevdamız Haliliye

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat Şanlıurfa Pasaj Esnafı ve İş Adamları Derneğini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Canpolat daha sonrasında ise Bağlarbaşı mahalle sakinleri ve seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden Haliliyenin daha iyi hizmetler alabilmesi için gece gündüz çalışan, vatandaşlar ile bir araya gelen AK aday Canpolat Şanlıurfa pasaj esnafı ve iş adamları dernek başkanı İbrahim Toru ve Yöneticilerini ziyaret ederek ithalat ve ihracat konusunda istişare ettiler.

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Aday Canpolat, “Bizi Kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum esnafımızla çeşitli konularda istişare ettik. Biz biriz beraberiz tek Sevdamız Tek derdimiz var o da Şanlıurfa Haliliye İnşallah gelecekte hep birlikte el ele ilimize ilçemize en iyi yerlere götüreceğiz hep birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışacağız çok çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Toru Yaptığı Açıklamada ise, “Şanlıurfa Pazarı ekonomik yönden Türkiye’de İstanbul’dan sonra gelen 2. En iyi pazarlardan biridir. Hem dolar hem Euro yükselişi birde son gelişen bu kanunlar ile maalesef bugün Türkiye’mizin göz bebeği olan pasajımızda sıkıntılarımız mevcuttur. Bunlarla ilgili başkanımızla bugün istişareler noktasında istişarelerimizi yaptık. Şuanda zaten ak partimizin kuruculuğundan bugüne kadar çok emeği geçen ve her bölümde de her kademede görev alan bir arkadaşımızdır, tecrübeli bir kardeşimizdir ben kendisini şahsen iyi bildiğimden dolayı Haliliyemize Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun.” Dedi.

 

BAĞLARBAŞI MAHALLESİ CANPOLATI BAĞRINA BASTI

 

Ak Aday Ev toplantısı olarak bilindiği yere giderken beklenmedik bir kalabalık ile karşılaştı 7 den 70 e Bayan ve erkekler aileleriyle bekleyen mahalle sakinlerine hitap etti. Bağlarbaşı’ndan sora ise seçim ofisinde kanaat önderleri ve aşiret mensupları ile bir araya geldi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan