Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / PFDK’dan Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a Ceza

PFDK’dan Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a Ceza

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Şanlıurfaspor’a 5 Bin lira para cezası ve Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Dağ’a 1 maç ceza ve Bin 500 lira para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’a ceza geldi.Kurul, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Karaköprü belediye spor teknik direktörü Hüseyin Dağ’a 1 resmi müsabakadan men cezası ve Bin 500 TL para cezası verdi. Şanlıurfaspor’a ise Zonguldak Kömür Spor maçında özel güvenlik görevlisi bulundurması gerekçesiyle 5 Bin TL para cezası cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun aldığı kararda şöyle denildi:”

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR Kulübü teknik sorumlusu HÜSEYİN DAĞ’ın, 10.02.2019 tarihinde oynanan ERZİN BELEDİYESPOR – KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 1.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 10.02.2019 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR – ZONGULDAK KÖMÜRSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verildi.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan