Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül, “Tek gayemiz, yaşanabilir bir Şanlıurfa bırakmak”

Beyazgül, “Tek gayemiz, yaşanabilir bir Şanlıurfa bırakmak”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, her gittiği yerde özellikle çocuklar ve kadınların sevgi gösterileriyle karşılanıyor. AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve her gittiği yerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştığını, tek düşüncelerinin daha yaşanabilir bir Şanlıurfa bırakmak olduğunu ve bu arada kadın ve çocukların da sevgi gösterileri karşısında duygulandığını söyledi.

Beraber yürümeye hazırız inşaallah

Amaçlarının geleceğimiz dediğimiz çocuklara güzel bir Şanlıurfa bırakmak olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Seçim ziyaretlerimiz sırasında kendileri küçük ama yürekleri çok büyük olan 2 kardeşimizi ağırladık. Bütün gayretimiz yarınlarımız olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Şanlıurfa emanet etmektir. Bu arada analarımız, bacılarımız, kız kardeşlerimiz olan Urfalı hanımlarımız da daima kalpten konuşmuşlardır. Bize tarihimizde onlarca fedakârlık yapan analarımızı bacılarımızı hatırlatıyorlar. Hanımlar konuşursa yürekten konuşur. Onlar dilden çok şey söylemezler. Bu kenti değiştirme yolunda kadınlarımızla beraber yürümeye hazırız inşaallah” dedi.

AK Başkan adayı Av. Beyazgül, gerçekleştirilen kongrede Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığına seçilen Dr. Ahmet Hamdi İnan’ı tebrik edip, görevinde başarılar dilediğini belirterek, günün sonunda AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımız hakkında NTV’ye değerlendirmede bulunduklarını söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan