Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK Partili Aksak: ‘Demek ki Doğru Yoldayız’ (VİDEOLU)

AK Partili Aksak: ‘Demek ki Doğru Yoldayız’ (VİDEOLU)

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, Seçim Koordinasyon Merkezi binasında partiye katılım sağlayan Şaabin ve Ensar Mahallesi gençleri, İbni Yusuf, Gargilli, Çardak, Güzel ile Demirtaş ailelerini karşılamada yaptığı konuşmada “İnsanların güvenini kazanmak ve bu desteğe mazhar olmak, kazanmaktan daha değerli. Demek ki doğru yoldayız” dedi.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Ceylanpınar insanının morali, heyecanı, gayreti ve motivasyonu yerinde. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hizmet siyasetine devam ediyoruz. Bizler onun yol arkadaşlarıyız. Hizmet bayrağını devraldığımız günden bugüne kadar milletimize verdiğimiz sözü, rabbime şükürler olsun onun izniyle birer birer yerine getiriyoruz ve milletimizi, medeniyetimizi, geleceğe taşımak için ürettiğimiz projeleri de yerine getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başka Memleketimiz Yok

Aksak “İnsan farkı gözetmeksizin herkesin kapısına gidip Ceylanpınar’ı, kendimi anlatmak, sizleri dinlemek benim boynumun borcudur. Bizim başka bir memleketimiz yok. Bugün sizi böyle görünce, iyi ki kimliğimde Ceylanpınar yazıyor, iyi ki sizin evladınızım, iyi ki Ceylanpınar’da doğdum” ifadelerini kullandı.

Ceylanpınar, Hz. Ömer Adaletinin Uygulandığı Bir Şehir Olacak

Belediyenin halkın belediyesi olacağını belirten AK Aday Aksak “Ceylanpınar barış, kardeşlik şehri olacak. Buradan size söz veriyorum. Ceylanpınar marka şehir olacak. Ceylanpınar, Hz. Ömer adaletinin uygulandığı bir şehir olacak. Kimse kimseyi ezemeyecek, hakkına hukukuna müdahale edemeyecek, kimse garibanı ezemeyecek” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan