Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyübiye’de oklar Sağlam’a döndü!

Eyyübiye’de oklar Sağlam’a döndü!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da muhalefet kanadının merkez ilçeleri belirmek için görevlendirdiği Saadet Partisi (SP) Necmettin Sağlam ile görüşmeleri sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimlerine 40 gün kala Şanlıurfa’da muhalefetin kanadı Eyyübiye ilçesi dışında tüm adaylarını açıkladı. Merkez ilçelerin adaylarının belirlenmesi için Saadet Partisi’ni ana mekanızma olarak seçen muhalefet kanadı Eyyübiye adayı için isim bekliyor.
Bu kapsamda Saadet Partisi yetkilileri görüşmelerini sürdürüyor. Alınan bilgiye göre bu gece Eyyübiye adayının da netlik kazanması bekleniyor. Yarın kesin aday listelerinin teslim edelieceği de göz öününde bulunduran SP Eyyübiye adayı için Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam’la görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.
Daha önce SP’den aday olacağı belirtilen ancak partiden bazı kesimlerin engeline takılan Sağlam’ın adaylığı için bu kez parti yetkililerinin hem fikir oldukları bildiriliyor.

SP’nin bu gece yoğun bir mesai yapıp Eyyübiye adayını belirlemesi beklenirken SP’nin Necmettin Sağlam ve öne çıkan başka bir isim arasında seçim yapması bekleniyor.
Siyasi partiler belirledikleri belediye başkan adayları ve meclis üyelerinin listesini yarın en geç mesai bitimine kadar seçim kuruluna teslim etmeleri gerkiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan