Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Aksak’tan Atilla’ya ‘Tren’ tokadı

Aksak’tan Atilla’ya ‘Tren’ tokadı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, partiden ayrılan siyasetçilere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Aksak, Menderes Atilla’yı işaret ederek,”AK Parti treninden inenler, halen trene binemeyeceklerini anlayamamışlar.”dedi.

Aksak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Daha önce defalarca açıklamalarda da Ceylanpınar’da kesinlikle kardeşlik duyguları içerisinde hareket edeceğimizi ve bütün Ceylanpınar halkını kucaklayacağımızı belirtmiştik. Son günlerde kamuoyunda kendini ve haddini bilmezler tarafından yapılan çirkin oyunlar ile alakalı açıklama yapma gereği duyduk.”dedi.

“Günler önce küstahça ‘Çözüm süreci devam ederken, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve devleti terör örgütleri ile kol kola takılırken, ben yine mücadele ediyordum’ diye Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni suçlayan kişiler, şimdi de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim süresinde referans olarak kullanması, siyasi ahlaka uymadığı gibi, Ceylanpınarlıları ve bizi derinden üzmüştür.” diyen Aksak, şunları kaydetti:”Bazı yerlerde duyuyorum; diyorlar ki, ’ben şu partiden aday oldum, seçimi kazanırsam AK Parti’ye geçeceğim’ Kazanmaları bile hayal. Kimse kusura bakmasın.

AKSAK: KİMSE KİBRE KAPILIP DA BEN OLDUM HAVASINDA OLMAMALIDIR

Cumhurbaşkanımız da çok net bir şekilde ifade ettiler; Bu trenden inen bir daha bu trene binemez. AK Parti’ye geçeceğim diyerek seçim propagandası yaparsa ona da ’dur’ deriz. AK Parti büyük bir idealin ve Türkiye sevdasının partisidir. Partimizin her bir ferdinin ve özellikle AK Partimizi temsil eden, Sayın Cumhurbaşkanımıza olan teveccühle belediye başkanı görevleri ifa edenlerin, AK Partili şuuruyla bu dava ruhuna uygun hareket etmesi gerekmektedir. Kimse kibre kapılıp da ben oldum havasında olmamalıdır. Nefsimizi ayaklar altına alıp Ceylanpınar’ın huzuru için mücadele etmeli, hesabi değil hasbi olmalıyız. Hiçbir siyasi rakibimiz için incitici bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü bu bir demokratik yarıştır. Şu kadarını söyleyeyim ki lütfen kimse nezaketimizi istismar etmesin. Kimse benim Ceylanpınarlı kardeşlerimin aklıyla alay etme hakkını kendinde görmesin.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TRENE BİR DAHA BİNEMEYECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı açıklamada,”Bunları sizler zaten gayet iyi biliyorsunuz, kimler olabileceğini iyi biliyorsunuz. Yola çıktık, milletvekili oldular, belediye başkanı oldular, bakan oldular ama trenden indiler. Trenden inenler de bir daha zaten bu trene binemediler ve binemeyecekler. Onun için zaman zaman ‘benim istediğim niye yok, benim istediğimi niye almıyorsun’ ne olur bu tür şeyler olmasın. Hasbi olalım, evelallah davayı iktidara taşıyalım nefsimizi değil. Eğer nefsimizi iktidara taşıma mücadelesi verirsek yaya kalırız. Nefsi ne kadar ayaklarımız altına alırsak hedefe o kadar çabuk ulaşırız.” ifadelerine yer vermişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan