Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Mehmet Kuş, Pazar Esnafını Ziyaret etti Destek İstedi

Mehmet Kuş, Pazar Esnafını Ziyaret etti Destek İstedi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, Yakubiye Mahallesinde Pazar esnafını ziyaret ederek, 31 Mart seçimlerinde dua ve destek istedi.
AK Başkan adayı Kuş, her gittiği yerde ilgi gördüğünü ve mutlu olduğunu belirterek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulunarak destek istediklerini söyledi.

AK Partimize destek istedik
Seçim çalışmaları sırasında kendilerine gösterilen ilginin kendilerini çok daha fazla çalışmaya teşvik ettiğini belirten AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “El ele, gönül gönüle ilerliyoruz hamdolsun. Eyyübiye’de alın teri döken herkes başımızın tacıdır. Pazar esnaflarımıza uğradık, sohbet edip, hal hatır sorduk. Hayırlı işler dileyip, 31 Mart seçimlerinde AK Partimize destek istedik. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz” dedi.

AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz
Her çalışmalarının halka açık olarak, gizli saklı bir şey bırakılmadan gerçekleştirileceğini belirten AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Kuş, “Şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. Belediye Başkanı olarak, halkımıza hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevimizi yürüteceğiz. ‘Memleket işi, gönül işi’ diyerek, gönül belediyeciliği ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Eyyübiye ilçemizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; her faaliyetimizi, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediye Meclisi toplantılarının ve belediye ihalelerinin canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapılması için tüm imkânların kullanılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

MALKOÇ: KUŞ 31 MART’TA REKOR OYLA BAŞKAN OLACAKTIR

Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Malkoç, AK Başkan Adayı Mehmet Kuş’un Türkiye genelinde rekor bir oy alarak 31 Mart gecesi başkan olarak seçileceğini söyledi.
AK Başkan Adayı Kuş’a sonuna kadar destek verdiklerini açıklayan Ali Malkoç , Kuş’un bölgede sevilen ve sayılan bir isim olduğunu bunun AK Parti için önemli bir avantaj oluşturduğunu söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan