Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan adayı Beyazgül’den Seçim bürolarına ziyaret

Başkan adayı Beyazgül’den Seçim bürolarına ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, merkez ilçelerden Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat ve Karaköprü Belediye Başkan adayı Metin Baydilli’nin Seçim Bürolarını ziyaret ederek, kendilerine başarılar dileğinde bulundu. Seçim Bürosunda AK adayları yalnız bırakmayan vatandaşlarla sohbet etti, dua ve destek taleplerini iletti.
AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’yı hep birlikte yöneteceklerini ve birbirlerine destek olacaklarını belirterek, AK adaylarla birlikte hareket edeceklerini söyledi.
Birbirimize her zaman destek olacağız
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, İl genelinde AK adayların Seçim Bürolarını ziyaret ederek moral desteği verdiklerini belirterek, “Son 3 günden beri ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde hem teşkilatımızı ziyaret ettik, hemde Seçim Bürolarının açılışını yapıp orada bulunan vatandaşlarımızla bir süre sohbet edip, dua ve destek istedik. Bu akşam da merkez Haliliye ve Karaköprü ilçelerimizde Belediye Başkan adaylarımızın Seçim Bürolarını ziyaret ederek, birbirimize her zaman destek olacağımızı herkesin de görmesini arzu ettik. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Secim ofisimize gelerek desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Her faaliyetimizi herkese açık yapacağız
“AK Belediyeler olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda ve Seçim Manifestosunda belirttiği gibi; Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” diyen AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Her faaliyetimizi, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediye Meclisi toplantılarının ve belediye ihalelerinin canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapılması için tüm imkânların kullanılmasını sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Şehir planları konusunda, uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun yöntemler takip edeceğiz. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan