Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kuş,Eyyübiye Halkı Bizi Bağrına Basıyor (VİDEOLU)

Kuş,Eyyübiye Halkı Bizi Bağrına Basıyor (VİDEOLU)

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye yeni bir zafer kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyor.

 

AK Başkan Adayı Kuş, sabahın erken saatlerinde sahaya çıkarak önce mahalle gezisi ardından esnaf ve STK ziyaretleri akşam ise onlarca ev toplantısına katılarak Eyyübiyelilere AK Davayı anlatıyor.

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş’un ilk durağı Akabe Mahallesinde Yıldız Ailesinin düzenlediği mahalle toplantısı oldu. Eyyübiye AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol ve Belediye Başkan Aday Adayı Mustufa Tepe ile birlikte yüzlerce seçmenle bir araya gelen Kuş, vatandaşların taleplerini dinledi ve yapacağı hizmetleri anlattı. Kuş ayrıca engelli bir çocukla yakından ilgilendi.

KUŞ EYYÜBİYE HALKI BİZİ BAĞRINA BASIYOR

Berferat Köylüleri Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden AK Başkan Adayı Kuş, daha sonra Binizet Aşiretinin düzenlediği ev toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Mehmet Moğol ile birlikte Süleyman Şah Mahallesinde Binizet aşiretine mensup Direk Ailesinin düzenlediği toplantıda seçmenlerle bir araya gelen Başkan Adayı Kuş, “ Yoğun geçen bir seçim atmosferimiz var. Sabah esnaf ve mahalle gezileri gün içinde STK toplantıları ve akşam ise ev toplantılarına katılıyoruz. Eyyübiye halkı sağ olsun bizi bağrına basıyor. Bizde seçildiğimiz takdirde onların hizmetkârı olacağız” dedi.

 

İlçe Başkanı Mehmet Moğol ise toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bu davanın ümmet davası olduğunu bu yüzden Allah rızası için takipçisi olduklarını söyledi.

Toplantıya katılan kanaat önderleri yaptıkları acıkmalarda Binizet aşireti olarak Eyyübiye Başkan Adayı Mehmet Kuş’u sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

AK Başkan Adayı Kuş ev toplantıları kapsamında ayrıca Akşemsettin Mahallesinde Kaya ailesinin Muradiye Mahallesinde Avace ailesinin düzenlediği ev toplantısına katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan