Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Tatlıses’ten Ciğer Vadisi’ne tam not

Tatlıses’ten Ciğer Vadisi’ne tam not

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılmak için Şanlıurfa’ya gelen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in ilk durağı Ciğer vadisi oldu.

Uzun bir aradan sonra memleketi Şanlıurfa’ya gelen İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine katıldıktan sonra, sevenleri ve aile dostlarıyla birlikte ciğer Vadisi salonuna geçerek burada Ciğer yedi ve hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“CİĞER VADİSİ’NE HAYRAN KALDI”

İş Adamı Abdurrahman Yaşar’ın sahibi olduğu Ciğer Vadisi’ne gitti. Kendisi için hazırlanan masaya geçen Tatlıses arkadaşları ve dostları ile ciğer Vadisi’nde Ciğer yedi. Masada neşesi ile herkesi keyiflendiren ve bol acı biber ile Ciğer yiyen Tatlıses, memleketinde bulunmaktan mutlu olduğunu anlattı.

Tatlıses, “Bu güzel mekanda Ciğer yemek çok güzel, burada ciğer yemeyi özlemiştim, Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine katılmak üzer Şanlıurfa’ya geldim, bu mekanda ciğer yedik ciğerin tadı çok güzel”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan