Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Fakıbaba’dan AK SKM’ye ziyaret (VİDEOLU)

Fakıbaba’dan AK SKM’ye ziyaret (VİDEOLU)

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve SKM Başkanı Av. Bekir Kan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, fikir alışverişinde bulundu.

Tek tek SKM birimlerini ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Dr. A.Eşref Fakıbaba, Tanıtım Medya ve İzleme biriminde de Belediye Başkanlığı zamanında Belediyede çalışan Fatih Çiftçi ile uzun uzun sohbet ederek, beraber çalıştıklarını ve fotoğraf işlerinde emeğinin çok olduğunu belirtti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, SKM’ye girişinde AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, SKM Başkanı Av. Bekir Kan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

31 Mart akşamı Urfa’nın bayramı olacak
Bu yılki SKM’nin düzeniyle çok daha güzel olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Hem İl Başkanımızı, hem SKM Başkanımızı, hem emeği geçen tüm arkadaşlarımızı, çalışan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten profesyonel bir çalışma örneği ortaya koymuşlar. Zaten twetten takib ediyorduk, diyordum ki; ‘Allah’ım nerede, nasıl bir çalışma bu. Bugün gelince hak verdim. İl Başkanımızı, SKM Başkanımızı, bütün çalışan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. İşte bu gönül işi. Arkadaşlara soruyorum hepsi gönüllü. Sadece ve sadece gönlünü AK Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Genel Başkanımıza vermiş arkadaşlarımız. Kadınıyla, gençleriyle. Bütün arkadaşları gönülden kutluyorum. Zaten 3 günden beri de Urfa’dayım, halkın arasındayım. Görüyorum, geziyorum, teveccüh devam ediyor gerçekten. Allah’ın izniyle bu zamana kadar zaten Belediyecilik AK Parti ile başlamıştır. 2004 öncesi Şanlıurfa’yı Şanlıurfalı hemşehrilerimiz çok iyi bilir. Geçmişte Belediye Başkan arkadaşlarımıza ben yürekten teşekkür ediyorum ama, hakikaten elimizi vicdanımıza koyduğumuz zaman 2004’le Urfa’da AK Belediyecilik başlamıştır. Bu Bayrağı Nihat Beye teslim ettik, sağ olsun Nihat Bey bunu geliştirmiş. İnşaallah Allah’ın izniyle de Zeynel Bey bunu daha ileriye götürecektir. Ben ilçelerimizdeki bütün Belediye Başkanı arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Onlarda çok güzel bir şekilde görevlerini yapmışlar. Yeni arkadaşlar bayrağı alacaklar ve inşaallah 31 Mart akşamı inanıyorum AK Parti Belediyeciliğin AK Partiye ait olduğunu ispat edecek. Halk bunu tasdik edecek, inşaallah 31 Mart akşamı Urfa’nın bayramı olacak diye düşünüyorum. SKM’eyle ilgili olarak ta emeği geçen bütün arkadaşlarımı tekrar kutluyorum ve herkese, özellikle hemşehrilerime saygılarımı, hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

Urfalılar Reislerini yalnız bırakmadılar
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Mitingi ile ilgili fikirlerini beyan eden Dr. Fakıbaba, “İnanın bende hayret ettim. 2004’ten sonra bütün mitinglere katılan bir arkadaşınızım. Dünkü miting mükemmeldi. Başta Sayın başkanım olmak üzere, bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum, tebrik ediyorum. Esasında; Başkan diyorum, SKM Başkanı diyorum, falan diyorum ama kutlanacak olan Urfa halkının kendisi. Allah onlardan razı olsun. Onlar hiçbir zaman Reislerini yalnız bırakmadılar. Ve bırakmayacaklarını da dünkü mitingde gösterdiler. Urfa halkı başka ya. Saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanımızın yüzünü ak edeceğiz
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise, Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkür ederek, “Sayın Bakanımız Meclis çalışmalarını rahatlattıktan sonra seçim çalışmalarında bulunmak üzere ilimize teşrif ettiler. Katkıları ile beraber dün Cumhurbaşkanımızı çok coşkulu görkemli bir organizasyonla karşıladık. Ben burdan Sayın Bakanımın da belirttiği gibi bütün hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman liderlerinin yanında olmuşlardır, dünde bizleri mahcup etmediler. Büyük bir coşkuyla, teveccühle Cumhurbaşkanımızı bağırlarına bastılar. Sayın Cumhurbaşkanımız da organizasyondan ve karşılamadan memnun ayrıldıklarını söylediler. Biz inşaallah 31 Mart akşamı Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, adaylarımızla birlikte zaferimizi ilan edip, Cumhurbaşkanımızın yüzünü ak edeceğiz. Be bu günkü ziyaretlerinden dolayı da Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan