Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Saadet Partililer AK Parti’ye geçti

Saadet Partililer AK Parti’ye geçti

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Saadet Partisi Karaköprü eski ilçe başkanı Yakup Yavuz ve eski meclis üyesi ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti’ye geçti.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törene Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Saadet Partisi Karaköprü eski ilçe başkanı Yakup Yavuz ve Haliliye Belediye meclis üyesi  ve saadet Partisi 27.Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Haliliye meclis üyesi Mustafa Koç ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

BEYAZGÜL: KATILIMIN PARTİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,“Saadet Partisi Karaköprü eski ilçe başkanı Yakup Yavuz, meclis üyesi adayı, geçmiş dönem meclis üyesi ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti’ye katılım sağladılar. Bu anlamlı katılımın Partimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan