Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Parti SKM Başkanı Av. Bekir Kan’dan teşekkür mesajı

AK Parti SKM Başkanı Av. Bekir Kan’dan teşekkür mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı seçilen Av. Bekir Kan, yerel seçimler nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.
AK SKM Başkanı Av. Bekir kan mesajında, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve güven nedeniyle AK kadrolara da inanarak oyları ve duaları ile destekleyen Şanlıurfalıların gereğini yaptığını, sıranın AK Başkanları geldiğini söyledi.

Efendi değil, hizmetkâr olacaklar
Yerel seçim süresince durmadan çalıştıklarını ve partililerin de çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Av. Bekir Kan, “İnşaallah ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül kalmamıştır diye düşünüyoruz. Şanlıurfa il genelinde en ücra köşelere kadar gidip insanlarımızın varsa sorunlarını ve taleplerini dinledik, bizde seçimlerin önemini anlatarak talebimizi ilettik. Tabiki halkımız üzerine düşeni yaptı, sıra bizim AK kadrolarda. Zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; biz milletimize efendi değil, hizmetkâr olacağız. Başta teveccühüne, güvenine layık olmaya çalıştığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve oyları, duaları ile destekleyen Şanlıurfalılara teşekkür ederiz” dedi.

Halkımızın huzur ve refahını sağlamaya öncelik vereceğiz
AK SKM Başkanı Av. Bekir Kan, “Şu ana kadar Şanlıurfa’mız ve Şanlıurfalılar için yaptıkları hizmetler için mevcut Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederiz. Bundan sonra göreve yeni seçilen AK Parti Belediye Başkanlarımız yol haritalarını belirleyecek ve halkımıza hizmet edecekler. Seçim süresince halkımıza açıkladığımız projelerimizi hayata geçirmeye çalışacaklar” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan