Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Özcan “AK Başkanlarımız halkımıza hizmetkâr olacak”

Özcan “AK Başkanlarımız halkımıza hizmetkâr olacak”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, teşekkür mesajı yayınladı.
TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Halil Özcan mesajında, başta Şanlıurfa sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere destek olan partililere, oyları ve duaları ile destek olan Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini belirterek, AK Başkanların halkımıza hizmetkâr olacaklarını söyledi.

Hizmetkâr olmaya geldik
Yerel seçimleri ufak tefek aksiliklere rağmen huzur içinde geçmesine sevindiklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Normal zamanlarda olduğu gibi, seçim döneminde de ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül bırakmamak düşüncesiyle ziyaretlerimizi sürdürdük. Her gittiğimiz yerde seçimin önemini de anlatarak dua desteklerini istedik. Hemşehrilerimiz sağ olsun üzerine düşeni yaptılar. Cumhurbaşkanımıza da, AK kadrolarımıza da sahip çıktılar. Bundan sonra AK Partili Belediye Başkanlarımıza büyük görev düşüyor. Bir an evvel hizmet etmeye başlamalı ve vadettikleri projeleri bir bir gerçekleştirmelidirler ve yapacaklarından da şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; milletimize efendi değil, hizmetkâr olmaya geldiler. AK Başkanlarımız da oyları ve duaları ile destekleyen Şanlıurfalıların güvenine layık olacak ve hizmetkâr olacaklardır” dedi.

Akıllı şehir uygulamalarını destekleyeceğiz
Şer güçleri bir kere daha hezimete uğrattıklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Allah’a hamdolsun, bu seçimi de zaferle sonuçlandırdık. Yeni göreve seçilen AK Partili Belediye Başkanları halkımıza hizmet etmeye, seçim süresince belirledikleri ve halkımıza açıkladıkları projeleri hayata geçirecekler. En önemlisi de Cumhurbaşkanımızın hayali ve talimatı olan, halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini şehrimizin her ilçesinde yaygınlaştıracaklar. Çevreye saygılı şehirler ile Rabbimizin bize emanet ettiği tabiat içinde, canlı veya cansız bütün varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacaklar. Teknolojinin imkânlarını, özellikle de yerli çözümleri teşvik ederek, şehirlerimizin emrine sunacaklar. Belediye hizmetlerine erişimden, ulaşımın, enerjinin, binaların ve cihazların yönetimine kadar insanlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak bütün akıllı şehir uygulamalarını destekleyeceğiz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan