Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Büyükelçi Önen’den Urfalılara teşekkür mesajı

Büyükelçi Önen’den Urfalılara teşekkür mesajı

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, bir mesaj yayınlayarak 31 Mart yerel seçimlerinde tercihlerini AK Partiden, AK adaylardan ve en önemlisi geleceğimizden yana kullanan Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Büyükelçi Önen, Şanlıurfa sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sahiplenen, yüzünü güldüren, şer odaklarının oyunlarını bozarak oylarını AK Partiden yana kullanan Şanlıurfalı hemşehrilerine, “Allah hemşehrilerimizden razı olsun” diyerek teşekkür etti.

Memleket işi, gönül işidir
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkan adaylarını belirlerken ince eleyip sık dokuduğunu, mümkün olduğunca dürüst ve ehil insanlardan yana tercihini kullandığını belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. Memleket işi, gönül işidir. İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir. Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehirlere de öyle şekil veririz. AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının gerisinde, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir paradigma değişikliği vardır. Genel ve yerel iktidarlarımız döneminde plansız şehirleşmenin kökünü kuruttuğumuz gibi ilkesiz, işlevsiz ve denetimsiz planlamayı da ortadan kaldıracağız. AK Başkanlarımızın şehirlerimizi, insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacaklarına inancımız tamdır. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler” dedi.

İşlerini istişareler neticesinde yapmaları daha doğru olacak
Çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum gözetileceğini belirten Çin Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, “AK Parti iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda kurulan güçlü altyapı, şehirlerimizle ilgili tasavvurlarımızı gerçekleştirebilmemizin teminatı olmuştur. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Sıfır Atık Projesi her kurumumuzda, her evimizde hayata geçirilecek. Halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini her ilçemizde yaygınlaştırılması ve hayata geçirilmesi Cumhurbaşkanımızın en büyük hayallerinden biridir. Millet kıraathanelerini mahalle düzeyine kadar yaygınlaştırmaları yerinde bir karardır. AK Başkanlarımız kentsel dönüşüm projelerini, şehirlerimizi hem deprem riskinden, hem de çarpık yapılaşmadan kurtarmaya dönük olarak geliştirecekler. Otopark meselesini, hem şehir planlarında, hem de imar uygulamalarında asli öncelik haline getirecekler. Toplu taşıma projelerini hızlandırıp yaygınlaştırarak, şehirlerde yaşayan insanlarımızı trafikte boğulmaktan kurtaracaklar. Altyapı ve ulaşım konusu öncelikle çözülmeden şehirlerimizi gerçek anlamda şehir haline getirmiş olamayacağımıza inanıyoruz. Onun için yeni seçilen Belediye Başkanlarımızın her yapacakları işlerini istişareler neticesinde yapmaları daha doğru olacak kanaatindeyim” diye konuştu.

AK Başkanlara yeni görevlerinde başarılar
Büyükelçi Önen, çevreye saygılı şehirler ile Rabbimizin bize emanet ettiği tabiat içinde, canlı veya cansız bütün varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacak olan AK Partili Belediye Başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileğinde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan