Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Trilyonluk mezbahane atıl durumda …

Trilyonluk mezbahane atıl durumda …

(Ruha Haber Ajansı / RHA) Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 Bin Metrekare üzerine kurulan mezbahane atıl durumda bulunuyor. Yaklaşık 13 milyon (trilyon) liraya mal olduğu iddia edilen merkez, çürümeye başladı. Yetkilere çağrıda bulunan vatandaşlar, mezbahanenin etkin bir şekilde değerlendirilmesini istedi.

3 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 9 bin metrekarelik alana kurulu olan mezbahane’de 7 adet soğuk hava deposu bulunuyor. Günlük 400 küçükbaş ve 150 büyükbaş hayvanının kesimini gerçekleştirerek alanda. Soğuk hava deposunda muhafaza edilen etler daha sonra nakil edilerek sofralara hazır bir hale getirilecekti; ama maalesef olmadı.

Avrupa Standartlarındaki mezbahane’nın açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan