Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat, Engelliler İle Bir Araya Geldi

Canpolat, Engelliler İle Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret ederek, engelliler ile bir araya geldi.

 

Sivil toplum kuruluşları ile iç içe olarak Haliliye’ye hizmet eden Başkan Mehmet Canpolat, temasları kapsamında Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneğini binasını ziyaret etti. Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Canpolat, dernekte incelemelerde bulunup, engelli bireylerin yaptığı çalışmaları inceledi.

Dernek Başkanı Satoğlu ve engelli bireylerin aileleri ile de sohbet edip, taleplerini dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Herkesin birer engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Canpolat, hep birlikte ortakça çalışmalar yapacaklarının da altını çizdi. Dernek Başkanı Satoğlu ve aileler de, hizmetlerinden dolayı Başkan Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

 

Başkan Canpolat, temaslarının ardından dernekten ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan