Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Dodanlı’dan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Dodanlı’dan 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Şanlıurfa İnternet Haberciler ve Gazeteciler Derneği (ŞİHADER) Başkanı Ömer Dodanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dodanlı Mesajında, kamuoyunun, ülke ve dünyadaki gelişmelere dair gerçek, doğru ve güvenilir bilgiler içeren haberlere ulaşmasını temin etmenin demokrasinin en temel unsurlarından biri olduğunu belirten Dodanlı, çok sesli, etkin ve özgür bir medya ortamının varlığının demokratik kültürün ayrılmaz parçası olduğuna işaret etti.

Başkan Dodanlı;”Şanlıurfa’da kamuoyunu gerçek ve tarafsız bir şekilde aydınlatıcı bir görev üstlenen yerel basın kuruluşlarının, aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde, Şanlıurfa’nın kalkınmasına katkı sağlamaya çalışan gazetecileri yürekten kutuluyorum.Basında sansürün kaldırılışının 111. yıldönümünde, hayatını kaybeden tüm basın mensuplarını rahmetle anıyor, başta Şanlıurfa’da görev yapan basın mensupları olmak üzere,her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle çalışan basın mensuplarımızın her daim yanındayız. Tüm şartlar altında büyük bir gayret ve özveri ile görevlerini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, başarılar diliyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan