Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / HRÜ, boş işlerle uğraşmaya devam ediyor…

HRÜ, boş işlerle uğraşmaya devam ediyor…

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Harran Üniversitesi çok önemli bir potansiyele sahip kent için kayda değer bir çalışma yapmayı beceremedi henüz. Yok hizmet içi programlar, yok şu etkinlikten öteye geçemeyen Harran Üniversite, tarım, sanayi, proje ve diğer alanlarda önemli çalışmalara ne zaman imza atacağı merak konusu.

Harran Üniversitesi Tanıtım Ofisi Koordinatörlüğünce gerçekleştirilen etkinlikte, Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Tuba Canvar Kahveci, ‘Tüm Yönleriyle Kalite Standartlarının Oluşturulması’ konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Osmanbey Yerleşkesi Ziraat Fakültesi konferans salonunda yapılan etkinliğe, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, idari birim amirleri, akademik ve idari personeller katıldı.

Ulusal yüksek öğretimde kalite güvence sistemi, uluslararası kalite modelleri, uluslararası kalite standartları, ulusal yeterlilikler çerçevesi, akreditasyon standartları ve ulusal yükseköğretim kalite güvence sistemi konusunda bilgilendirmede bulunan Dr. Öğretim Üyesi Tuba Canvar Kahveci, kalite standartlarının oluşturulması konusunu Sakarya Üniversitesi’nden örneklemelerle açıkladı.

Canvar Kahveci ayrıca kalite politikası alanında paydaşların öğrenci, çalışan, iş paydaşı ve benzeri katılımı ile memnuniyet odaklı, kurumun tamamında ve her seviyede bütünleşik yönetilmesi, kurumsal stratejileri esas alan ve mükemmeli hedefleyen, sürekli öğrenmeyi ve iyileştirme ile sürdürebilirliği güvence altına alan bir kalite yönetiminin benimsenmesi gerektiğini vurguladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan