Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ekinci,Sezonun İlk Maçını Taraftarlarla Birlikte İzledi

Başkan Ekinci,Sezonun İlk Maçını Taraftarlarla Birlikte İzledi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Amatör kümede oynanan Viranşehir Belediye spor ile Viranşehir Eğitim Gücü spor maçını izledi.

Başkan Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye meclis üyeleri ile birlikte Viranşehir Belediye spor ile Viranşehir Eğitim Gücü spor arasında yeni ilçe stadında oynanan Şanlıurfa Amatör ligi 2019-2020 sezonun ilk maçını seyretti. Maç öncesi hakemlerin ve iki takımın soyunma odasına giden Başkan Salih Ekinci, maçın hakemlerine ve oyunculara çiçek takdim edip başarılar diledi.

Yeni sezonun hayırlara ve başarılara vesile olmasını dileyen Başkan Ekinci, müsabakaların centilmence geçmesini temenni etti. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, sezonun ilk maçında iki ilçe takımının karşılaşmasında duyduğu sevinci ve heyecanı dile getirerek, başta ilçe takımları olmak üzere tüm amatör takımlara başarılar diledi. Başkan Ekinci ve Başkan Tekin yapılan konuşmaların ardından tribüne geçerek, taraftarlarla birlikte maçı izledi. Zevkli ve çekişmeli geçen ilçe derbisinde Viranşehir Eğitim Gücü spor, Viranşehir Beldespor’u 4-1 mağlup etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan