Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Resulayn’da Bomba Yüklü Araçla Saldırı,4 Asker Şehit

Resulayn’da Bomba Yüklü Araçla Saldırı,4 Asker Şehit

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütlerinden temizlenen Suriye’nin Rasulayn ilçe merkezinde, terör örgütü PKK/YPG tarafından bomba yüklü araç infilak ettirildi. Saldırıda savaş alanına dönen bölgede 4 askerin şehit olduğu bildirildi.

Resulaynın güneyinde yer alan Arbain köyünde türk ordusuna ait kontrol noktasına PKK/PYD’li teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.4 asker şehit oldu.

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden yapılan açıklamada, bugün Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda 4 kahraman Mehmetçiğin şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadesi kullanıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan