Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / “İsmail Haktan Odabaşı’nın haddini siz bildirin”

“İsmail Haktan Odabaşı’nın haddini siz bildirin”

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor Kaptanı Fevzi Özkan, “Trabzon Urfa’nın kardeş kentidir şikeci maç satan İsmail Haktan Odabaşının maç içinde Urfa’ya bölücü terör örgütü söylemini önce Trabzon sonra futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

Şanlıurfaspor dün sahasında karşılaştığı Hekimoğlu Trabzon’a 7-2 yenildi. Maçta Şanlıurfaspor adına 2 golü kaydeden kaptan Fevzi Özkan ile geçtiğimiz yıllarda adı “Şike Tapeleri” olayına karışan İsmail Haktan Odabaşı ile arasında gerginlik yaşandı. İki oyuncu da kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Şanlıurfaspor Kaptanı Fevzi Özkan, geçmiş yıllarda adı şike ile anılan İsmail Haktan Odabaşı’nın kendisine ırkçı söylemlerde bulunduğunu iddia ederek kendi sosyal medya hesabından, “ Urfa‘nın milli duruşu bellidir. Trabzon Urfa’nın kardeş kentidir şikeci maç satan İsmail Haktan Odabaşının maç içinde Urfa’ya bölücü terör örgütü söylemini önce Trabzon sonra futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu Trabzon FK kulübünden konuyla ilgili henüz bir açıklama geldi. Ancak taraftarlar adı daha önce şikeye karışan İsmail Haktan Odabaşı hakkında hem Hekimoğlu Trabzon FK hem de TFF’nin gerekli adımları atmasını istiyor.

Şanlıurfaspor Kaptanı Fevzi Özkan’ın kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşıma da onlarca yorum geldi.

İşte o yorumlar:

Samet10.5: Odabaşı’nın şike tapelerini dinledik. Sayesinde haksızca ligden düştük Bandırmaspor olarak. Hakkımız ona helal değildir. Ki bu da onun umrunda değildir. Hak yemek umrunda olsa bunları yapmazdı zaten.

Blacksea: Urfa Trabzon kardeştir, ayrıca Urfa’ya sataşam bu arkadaş zamanında Urfa’nın ekmeğini de yemiştir.

Sinan: Şikecinin önde gidenidir kendisi. Birde boluda oynayan gökhan sazdağı var. Unutmadık. Eskişehirden selamlar

Mesut Sağır: Bir Trabzonlu olarak o topçu denen adına tüm Urfa şehrinden özür dilerim. Urfa muhafazakâr ve vatansever şehir ama uzaktan laf atıp ara bozmaya çalışanlara en güzel cevabı vermişsin kardeşim. İnşallah eski güzel günler dönersiniz başarılar sizlere şanlıtrabzon

Mehmet Kaya: Biz Şanlıurfalılar olarak sizden bir adım atmanızı ve gereken dersi vermenizi istiyoruz, fener Trabzon maçında 1 tane Trabzonluyu dışarıda bırakmadık evlerimizde yatırdık hakkımız var diye bunu söylüyoruz, şikeci İsmail haktan odabaşının haddini siz bildirin

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan