Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / “2 ay boyunca sular kesilmeyecek”

“2 ay boyunca sular kesilmeyecek”

(RHA AJANS/RHA) – ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, “talimatıyla 2 ay boyunca, tabii bu sağlık bakanlığımızın öngörüsü 3 ay olursa 3 ay 3 ay boyunca da hiçbir vatandaşımız icraya verilmeyecek, sular kapatılmayacak” dedi.

ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’nde basın toplantısı düzenledi. Müdür Özçınar, basın toplantısında talimatlar doğrultusunda iki ay boyunca suların kesilmeyeceğini ifade etti.

İşte Özçınar’ın basın toplantısında satır başları:

‘’ Şanlıurfa ŞUSKİ Genel Müdürlüğü olarak abonelerimizin su borçlarına yönelik bilgilendirme amaçlı önceden hazırlanmış düzenli olarak gönderilen borç bildirim ihbarnamesini, bazı sosyal medya hesaplarında Şanlıurfa ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün vatandaşı icraya verdiği ve su kesintisine gidildiği şeklinde kasıtlı olarak ve saptırılarak paylaşılmıştır.

Doğrusu ise salgın hastalığın başlamasıyla birlikte 211 abonenin kapatılan suyu hemen açılmış, su kesintileri tamamen durdurulmuş ve yeni icra işlemleri de başlatılmıştır. Halk sağlığı nedeniyle su borcundan dolayı hiçbir abonenin suyu kesilmeyeceği 13 Mart 2020 tarihinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile halkımıza duyurulmuştur’’ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan