Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Araç muayene istasyonlarına corona virüs uğramıyor mu?

Araç muayene istasyonlarına corona virüs uğramıyor mu?

(RHA AJANS/RHA) – Tüm dünyayı tehdit eden ve Türkiye’de de etkisini gösteren corona virüse karşı tedbirler alınırken, Şanlıurfa’da ise araç muayene istasyonlarında virüse karşı herhangi bir önlem alınmaması kafaları karıştırdı.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs, Türkiye’de de can alıyor. Şu ana kadar 9 kişi koronavirüsten hayatını kaybederken, kent genelinde de tedbirler üst seviyeye çıkarıldı.

Ancak Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu alınan tedbirler kapsamı dışında kaldı. Öyle ki uzmanların kalabalık ortam çağrıları Tüvtürk Araç Muayene İstasyonu için geçerli olmadı. Araç muayene istasyonunda çalışanlar kendi önlemlerini alırken, muayene için çırada bekleyen vatandaşların ise can güvenliği tehlikeye atılıyor.

Durumu gören kent sakinleri ise araç muayene istasyonlarında toplanan sürücülerin de risk grubunda olduğuna dikkat çekerek yetkililerin gerekli önlem ve tedbirleri almasını istedi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde de Nakliyat İş Sendikası yaptığı yazılı basın açıklamasında corona virüs tedbirleri kapsamında araç muayenelerinin geçici süre durdurulmasını istemişti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan