Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Urfa’daki asılsız haberlere Valilik’ten yalanlama!

Urfa’daki asılsız haberlere Valilik’ten yalanlama!

(RHA AJANS/RHA) – Bugün Şanlıurfa’da bazı haber sitelerinde ve bazı sosyal medya hesaplarında kentte 14 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak tarzında servi edilen asılsız haberlere Şanlıurfa Valiliği’nden yalanlama geldi.

Türkiye’de en az vaka görülen kent olan Şanlıurfa’da İçişleri Bakanlığı tarafından 2 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Ancak kentte bazı haber siteleri ve sosyal medya hesapları asılsız bir şekilde Şanlıurfa’da 14 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak şeklinde haber servis edip paylaşım yaptı.

Şanlıurfa Valiliği’nden ise o haber siteleri ile ilgili jet yalanlama geldi. Valilik, yaptığı yazılı açıklamada konunun gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

İşte Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan o açıklama:

“Bazı sosyal medya hesaplarında çıkan “Şanlıurfa’da 14 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacağı”na dair haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yetkili makamların dışındaki bilgi ve açıklamalara itibar edilmemesi hususu bir kez daha kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

SORUŞTURMA AÇILACAK MI?

Öte yandan bu tür haber yapan haber siteleri ve sosyal medya hesaplarıyla ilgili soruşturma yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu. Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığı tarafından bu tür paylaşım yapanlar hakkında soruşturma başlatılmıştı.

işte o asılsız paylaşımlar:

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan