Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Şanlıurfa’ya geliyor
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Şanlıurfa'ya geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Şanlıurfa’ya geliyor

Şanlıurfa'da teşkilatlanma çalışmaları sürdüren DEVA Partisi Şanlıurfa'da,ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Kongresinin yapılması için karar alınacağı duyurulmuştu.
Şanlıurfa'da teşkilatlanma çalışmaları sürdüren DEVA Partisi Şanlıurfa'da,ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Kongresinin yapılması için karar alınacağı duyurulmuştu. Aradan geçen süreçte DEVA Partisi Şanlıurfa İl Kongresi’nin 1 Kasım pazar günü, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla yapılacağı duyuruldu.
Eski Bakan Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi’nde, 1.Olağan Kongre Süreci başladı. Şanlıurfa'da da kongre sürecinin başlaması ile ilçe kongrelerinin çoğu tamamlanan Demokratik ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Şanlıurfa İl Kongresinin yapılması için karar alındı.
ŞANLIURFA İL KONGRESİ 1 KASIM'DA
Söz konusu açıklamaların ardından geçtiğimiz gün yapılan Karaköprü İlçe kongresinde, İl Kongresi tarihi için karar alındı. Buna göre DEVA Partisi Şanlıurfa İl Kongresi, 1 Kasım Pazar günü DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla düzenlenecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan