Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Şanlıurfa’da okullar açıldı ama TYP’liler neden işe başlamadı!
Şanlıurfa’da okullar açıldı ama TYP’liler neden işe başlamadı!

Şanlıurfa’da okullar açıldı ama TYP’liler neden işe başlamadı!

(RHA AJANS/RHA) – İŞKUR bünyesinde okullarda bu dönem görevlendirilmek üzere alınan personeller eğitim başlamasına rağmen göreve başladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konu hakkında açıklama yapmaması ise merak konusu oldu.
Kentin dört bir yanında bulunan okullarda görevlendirilmek üzere 3 bin temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alınmıştı 
İŞE GİRMEYE HAK KAZANAN VATANDAŞLARIN İSİMLERİ BELLİ OLMUŞTU
İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’da bulunan okullarda görevlendirilmek üzere 3 bin temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alınmıştı. Yapılan kura sonrasında işe girmeye hak kazanan vatandaşların isimleri belli olmuştu.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NEDEN SUSKUN?
Kuralar çekildi, isimleri belirlendi belirlenmesine ancak yüz yüze eğitim bugün başlamasına rağmen halen okullarda görevlendirilmek üzere alınan personellerin neden görevine başlamadığı ise bilinmezliğini koruyor. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise konuyla ilgili bir açıklama yapmaması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Veliler, okullarda pandemi döneminde temizlik yapılmasını talep ediyor.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan