Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Şanlıurfa’da bu sağlık ocağında barkod sistemi yok! Vatandaşlar çıktı ile reçete alıyor!
Şanlıurfa’da bu sağlık ocağında barkod sistemi yok! Vatandaşlar çıktı ile reçete alıyor!

Şanlıurfa’da bu sağlık ocağında barkod sistemi yok! Vatandaşlar çıktı ile reçete alıyor!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da Seyrantepe’de bulunan 08 No’lu Sağlık Ocağı’nda internet çekmemesinden dolayı vatandaşlar hala reçetelerini çıktı ile almak zorunda kalıyor.
Şanlıurfa genelinde bütün sağlık kurumları muayene olan vatandaşlar reçetelerini barkod ile alıyor.
Ancak Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe’de bulunan 08 No’lu Maşuk Aile Sağlık Merkezi’nde ise bu kural dışında…Öyle ki Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe’de bulunan 08 No’lu Maşuk Aile Sağlık Merkezi’nde muayene olan vatandaşlar muayene olduktan sonra reçetelerini çıktı olarak almak zorunda kalıyor.
İNTERNET ÇEKMEYİNCE..!
Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe’de bulunan 08 No’lu Maşuk Aile Sağlık Merkezi’nde internet olmamasından dolayı muayene olan vatandaşlar reçetelerini barkod sistemi ile değil çıktı olarak alıyor.
VATANDAŞLAR TEPKİLİ!
Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe’de bulunan 08 No’lu Maşuk Aile Sağlık Merkezi’nde internet olmamasından dolayı muayene olan vatandaşlar reçetelerini barkod sistemi ile değil çıktı olarak alıyor. Vatandaşlar ise duruma tepki göstererek internet sorununun çözülmesini istiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan