Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Vali Erin denetimde !
Vali Erin denetimde !

Vali Erin denetimde !

Yurt genelinde gerçekleştirilen sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerine Şanlıurfa'da da devam edildi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında alana inerek incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını denetledi. Kısıtlama dışında çok yoğun olan cadde, sokak ve meydanlara giderek incelemede bulunan Vali Erin, vatandaşın kısıtlamaya uyduğunu söyledi. İki gündür sahada olduklarını söyleyen Vali Abdullah Erin, "Şanlıurfalı kardeşlerimiz duyarlılık gösterdiler, riayet ettiler. Hem kendi sağlıklarını hem de toplum sağlığına gerçekten iyi bir duyarlılık gösterdiler. Bu kısıtlama yarın sabah saat 5’e kadar devam edecek. Urfalı kardeşlerimizin şu ana kadar göstermiş oldukları duyarlılığın devamını diliyoruz” dedi.
Şanlıurfa’nın vaka sayılarında iyi durumda olduğunu söyleyen Vali Erin, “Şu an nispeten iyiyiz. Vaka sayılarının da ülke genelinde biliyorsunuz artış var. Bakanlıklar sürekli vaka sayılarını veriyor. Daha dikkatli, daha düzenli davranmaya devam etmemiz gerekiyor. Bu güne kadar iyi gitti, bugünden sonra da iyi olacağına inanıyorum. Vatandaşlarıma teşekkür ediyor, gece gündüz görevlerine devam eden kolluk güçlerimize de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş: Borçsuz Bir Belediyeyiz Diyebiliriz

31 Mart 2024 mahalle idareler seçimleriyle yeniden Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş, düzenlediği basın toplantısında belediyenin beş yılda yaptığı çalışmaları, devam eden ve planlanan projeleriyle belediyenin mali durumunu kamuoyu ile paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan