Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan Güneş’ten sağlıkçılara mektup
Başkan Güneş’ten sağlıkçılara mektup

Başkan Güneş’ten sağlıkçılara mektup

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, pandemi sürecinde en zorlu mücadeleyi veren sağlık çalışanlarına mektup yazarak, karanfil hediye etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, pandemi sürecinde en zorlu mücadeleyi veren sağlık çalışanlarına mektup yazarak, karanfil hediye etti.
MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, koronavirüsle mücadelede en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmadı. İl Başkanı Güneş, sağlıkçılara mektup yazarak, emekleri ve mücadelelerinden dolayı sağlıkçıları tebrik etti. Sağlıkçılara moral amacıyla mektup yazan Başkan Güneş, mektubunda sağlıkçıların yalnız olmadığının vurgusunu yaptı.
Kentteki hastanelerde çalışan sağlıkçılara mektup gönderen Başkan Güneş, gönderdiği mektupta şu ifadeleri kullandı:
Çok Değerli Sağlıkçılarımız;
İnsanı yaşatmak uğruna kendi hayatını riske atan her birinizi en derin duygularımla selamlıyor, verdiğiniz bu yoğun mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildiriyorum.
Koronavirüsle mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.
Pandeminin başladığı ilk günden bu yana gece gündüz demeden, ailenizden/sevdiklerinizden uzak kalarak ve çoğu zaman endişeyle evinize gittiğinizden haberdarız ve geçirdiğiniz bu zorlu sürecin farkındayız. Sarf ettiğiniz bu emekleriniz ve verdiğiniz bunca mücadelenin karşılıksız kalmaması için elimizden geleni yaptığımızdan asla endişeniz olmasın. Hepinizi bu yoğun çabanızdan dolayı kutluyor, kolaylıklar diliyorum.
Doktorundan hemşiresine, ebesinden paramediğine kadar tüm sağlık çalışanları olarak ne  kadar çok yorulduğunu biliyoruz. Bu zorlu sürecin bir an önce atlatılması ve sizlerin başta olmak üzere tüm ülkemizin hatta dünyanın bu virüsten kurtulması için bizler Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları olarak her zaman uyarılarda bulunuyor, bu noktada gerekli tüm çabayı sarf ediyoruz.
Yaşatmak için yaşamınızı riske attığınız bu sürecin bir an önce sona ereceğine inanıyor, bu süreçte verdiğiniz emeklerin karşılığını fazlasıyla alacağınızı biliyoruz. Pandemi bittikten sonra sizler bu sürecin kahramanları olarak sürekli anılacaksınız.
Bu duygu ve düşüncelerle her birinizi bir kez daha selamlıyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Ülkece sağlıklı ve huzurlu günlere kavuşacağımız zamanın yakın olduğuna inanarak hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan