Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Fiyatlar güncellendi! İşte Urfa’daki trafik sigortası ücretleri
Fiyatlar güncellendi! İşte Urfa'daki trafik sigortası ücretleri

Fiyatlar güncellendi! İşte Urfa’daki trafik sigortası ücretleri

(RHA AJANS/RHA) – Aracı olan herkesin ödemesi zorunlu olan trafik sigortasında Nisan 2017'den beri 1'den 7'ye kadar basamak ve tavan fiyat uygulanıyor. Her ay güncellenen tavan fiyat için haziran ayı itibarıyla illere göre ödenecek trafik sigortası fiyatları belli oldu.

Trafik sigortası zorunlu olduğu için poliçe fiyatları da yakından izleniyor. Devlet sigorta şirketlerinin yapacağı zamma da bu kapsamda bir sınırlama getirmiş durumda. Bir ara sigorta fiyatları aşırı yükselince 12 Nisan 2017 itibarıyla tavan fiyat uygulamasına geçildi. Tüm araç sınıflarında basamaklara ve illere göre uygulanabilecek en üst fiyatlar (tavan fiyat) belirlendi.
EN UCUZ POLİÇE OLAN İLLERDEN BİRİSİ URFA OLDUİstanbul'da bu ay trafiğe ilk kez çıkacak yani 4'üncü basamakta yer alacak bir sürücü için kesilecek poliçenin tavanı, otomobiller için 1.708 lira olacak.
İstanbul ile Hakkari veya Şanlıurfa arasında 4'üncü basamaktaki fiyat farkı 176 lira. En ucuz trafik sigortası Aydın, Tokat, Sinop, Isparta, Tunceli, Çanakkale, Mardin, Hatay, Osmaniye, Kütahya, Muğla, Kars, Kastamonu, Burdur, Adıyaman, Şanlıurfa, Ardahan, Hakkari ve Kilis'te.
Buradaki sürücülerden 3 yıl ve daha fazla kaza yapmamış olanlar, otomobiller için 7'nci basamakta 842 lira , ilk kez trafiğe çıkan ise 1.532 lira ödeyecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan