Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Fakıbaba, Bakan Koca’yı Urfa ile ilgili eleştirdi: 2 yıldan beri anlatmaya çalışıyorum
Fakıbaba, Bakan Koca'yı Urfa ile ilgili eleştirdi: 2 yıldan beri anlatmaya çalışıyorum

Fakıbaba, Bakan Koca’yı Urfa ile ilgili eleştirdi: 2 yıldan beri anlatmaya çalışıyorum

(RHA AJANS/RHA) – AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, şehirdeki sağlık sisteminin iyi yönetilmediğini belirterek sitem etti. Şanlıurfa'daki durumu 2 yıldan beri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya anlatmaya çalıştığını söyleyen Fakıbaba, bu konuda başarılı olamadığını belirtti.

Şanlıurfa'da sağlık sisteminin yetersizliği ve yaşanan sorunlar, AK Parti Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın büyük tepkisini çekti.
"BAKANIMIZIN BU SEFER PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİNE İNANIYORUM"Şehirde sağlık sisteminin iyi yönetilmediğini ve bu durumu 2 yıldan beri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya anlatmaya çalıştığını belirten Fakıbaba, bu konuda başarılı olamadığını kaydetti.
Fakıbaba, mesajında şu ifadeleri kullandı;
"Fakıbaba, Şanlıurfa'da sağlık sisteminin Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer sayın bakanımızın Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum."

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan