Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / GAP Spor Kulübü Şanlıurfa şampiyonu oldu: Gözünü 2.Lig’e dikti
GAP Spor Kulübü Şanlıurfa şampiyonu oldu: Gözünü 2.Lig’e dikti

GAP Spor Kulübü Şanlıurfa şampiyonu oldu: Gözünü 2.Lig’e dikti

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da Kasaptaşı Gençleri bünyesinde faaliyet gösteren GAP Spor Kulübü Şanlıurfa’da şampiyon oldu. Kulüp, 21-22-23 Haziran’da Malatya’da oynanacak final maçlarında şampiyon olup 2. lige çıkmak istiyor.
Kasaptaşı Gençleri bünyesinde faaliyet gösteren ve yaş ortalaması 18 olan GAP Spor Kulübü Voleybol Takımı 2 yıl önce kuruldu.
 
3’TE 3 YAPTI
Pandemiden dolayı maç yapamayan yaş ortalaması 18 olan GAP Spor Kulübü, Viranşehir, Gençlik Yurdumspor ve Akçakale’nin katıldığı bölgesel lig maçları da 3’te 3 yaparak Şanlıurfa da şampiyon oldu. Kulüp, 21-22-23 Haziran’da Malatya’da oynanacak final maçlarında şampiyon olup 2. lige çıkmak istiyor.
SON MAÇI KASAPTAŞI GENÇLERİNİN DESTEĞİYLE ALDILAR
GAP Spor Kulübü ve Akçakale spor arasında geçen voleybol karşılaşması adeta Efeler Ligi’ne taş çıkarırcasına geçen maçta, nefeslerin tutulduğu, her iki takımında alabileceği kıran kırana geçen karşılaşmada, GAP sporun Kasaptaşı Gençleri kitlesi seyirci desteğini arkasına alarak adeta taraftar zoruyla maçı almayı başardı ve finale gitmeye hak kazandı.
“2. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ”
Takımın Antrenörü Harran Üniversitesi Öğretim üyesi ve U18 Erkek Milli Takım yardımcı antrenörü Doç. Dr. Yakup Aktaş, finalde de kazanarak 2.Lig’e çıkmak istediklerini söyledi. Aktaş, “2 yıl önce kurduğumuz ve pandemiden dolayı maç yapamayan yaş ortalaması 18 olan GAP Spor kulübümüz Viranşehir, Gençlik yurdumspor ve Akçakale’nin katıldığı bölgesel lig maçları da 3’te 3 yaparak Şanlıurfa da şampiyon oldu. 21-22-23 Haziranda oynanacak final maçlarında şampiyon olup 2. lige çıkmak istiyoruz.  Amacımız Şanlıurfalı gençlerimizin maçlarda görev alarak tecrübe edinmelerini sağlayıp milli takım Efeler Ligi ve 1. Ligde oynamaları için zemin hazırlamaktır” dedi.

 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan