Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Manisa Köprübaşı ilçesine Urfalı Kaymakam atandı
Manisa Köprübaşı ilçesine Urfalı Kaymakam atandı

Manisa Köprübaşı ilçesine Urfalı Kaymakam atandı

(RHA AJANS/RHA) – Manisa Köprübaşı ilçesine Şanlıurfalı Kaymakam Ramazan Taşkın atandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından dün çekilen kura sonucunda Manisa Köprübaşı Kaymakamlığı görevine Şanlıurfalı Mülki İdare Amiri Ramazan Taşkın atandı.
Kaymakam Taşkın'ın kısa süre içerisinde göreve başlaması bekleniyor.
RAMAZAN TAŞKIN KİMDİR?
28.03.1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya geldi. İlkokul, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nden 2014 yılında mezun oldu. 2015 yılında Konya Vergi Dairesi Başkanlığı'nda çalışma hayatına başlayan Taşkın, 2016 yılında Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı. 18.03.2019 tarihinde Aydın’da Kaymakam Adayı olarak Aydın Valiliği'ne atandı. Samsun Vezirköprü ve Uşak Banaz ilçelerinde Refiklik Stajını yapan Kaymakam Ramazan Taşkın, 10.06.2019 tarihinde Yavuzeli İlçesinde görevine başladı. Taşkın son olarak Çankırı'nın Bayramören ilçesine atandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Gülpınar,Pedalı Bağımlılıkla mücadelede için Çevirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeşilay 11. Bisiklet turunda Şanlıurfalılarla birlikte pedal çevirdi. Şanlıurfa sokaklarını bisiklet kullanarak gezen Başkan Gülpınar, daha yaşanılabilir bir Şanlıurfa için bisiklet kullanmayı teşvik edecek projeler hazırlayacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan