Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Haberimiz üzerine harekete geçildi! 8 milyon lira daha gönderildi
Haberimiz üzerine harekete geçildi! 8 milyon lira daha gönderildi

Haberimiz üzerine harekete geçildi! 8 milyon lira daha gönderildi

(RHA AJANS/RHA) – 2021 yılı bireysel sulama hibe desteği asil ve yedek listesi yayınlandı. Liste yayınlandı yayınlanmasına ancak Şanlıurfa’ya 50 milyon lira gönderilmesi gerekirken, 18 milyon lira gönderilince birçok çiftçi hibeden yararlanamadı ve mağdur oldu. Ruha Haber Ajansı'nın kaleme aldığı haberden sonra yetkililerce Şanlıurfa'ya 8 milyon lira daha gönderildi.
2021 yılı bireysel sulama hibe desteği asil ve yedek listesi yayınlandı. Listeye girmeye hak kazanan çiftçiler hibeden yararlanacak.
BİRÇOK ÇİFTÇİ MAĞDUR OLDU
Şanlıurfa’ya 2021 yılı bireysel sulama hibe desteği  kapsamında 50 milyon lira gelmesi gerekiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Şanlıurfa’ya 50 milyon yerine 18 milyon lira hibe desteği gönderildi. Hal böyle olunca sulama yapan çiftçilerin birçoğu hibeden yararlanamadı ve mağdur oldu.
RHA AJANS YAZMIŞTI
Şanlıurfa çiftçisinin mağdur olduğunu gören Ruha Haber Ajansı konuyu "Şanlıurfa çiftçisi mağdur: 50 gelecekti 18 milyon geldi!" isimli haberler kaleme aldı.
Haberin ses getirmesinden sonra Şanlıurfa'ya yetkililerce Şanlıurfa'ya 8 milyon lira daha gönderildi.
İşte o haberimiz:
https://rhaajans.com/haber/7301731/sanliurfa-ciftcisi-magdur-50-gelecekti-18-milyon-geldi

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan