Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İlk görev yerleri Urfa’ydı: İlk görev yerlerine kütüphane kazandırdılar
İlk görev yerleri Urfa'ydı: İlk görev yerlerine kütüphane kazandırdılar

İlk görev yerleri Urfa’ydı: İlk görev yerlerine kütüphane kazandırdılar

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde ilk atama yerlerinde göreve başlayan bir grup öğretmen düzenledikleri kampanya ile okula Kütüphane kazandırdılar.

Suruç İlçesine bağlı Gölen Mahallesinde bulunan Gölen ilköğretim okuluna İngilizce branşında atanan ve Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Elif Arslan yine kendisi gibi aynı okulda göreve başlayan öğretmen arkadaşları ile birlikte Sosyal Medya Hesabı üzerinden "Okulumuzun Kütüphanesi var ama Kitapları Yok, Sende Bir Kitapla Destek olmak ister misin?" sloganıyla bir kampanya başlattılar.
Kampanyanın sosyal medya üzerinden paylaşılmasının ardından yurdun dört bir yanından destek mesajı yağdı, binlerce bağışçı tarafından posta yoluyla başta İstanbul olmak üzere İzmir, Ankara, Adana ve birçok il ve ilçeden beş bine yakın çeşitli kategorilerde kitap gönderildi.
Yine bu süreçte öğretmenlerin kişisel çabalarıyla da kütüphanenin tefrişatında kullanılmak üzere 28 adet masa 30 adet sandalye bir adet fotokopi makinesi 12 adet koltuk 8 adet puf boya malzemeleri de temin edildi.
Boyanan duvarları, yenilenen rafları ile tam donanımlı bir hale getirilen Kütüphanenin açılışı İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, okul İdarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Milli Eğitim Müdürü Özdemir "Öğretmenlerimizin gayretleriyle okulumuz kütüphaneye kavuştu emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, özelikle Sayın Kaymakamımıza her konuda bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve eğitim camiamız adına sonsuz teşekkür ediyorum " dedi
Açılış öncesi öğretmen ve idarecileri makamında kabul eden Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş öğretmenleri tebrik etti, yurdun dört bir yanından kampanyaya destek veren bağışçılara teşekkür etti. Okula güvenlik kamerası takılacağı müjdesini de verdi.
Arkadaşları adına konuşan Elif Arslan ise " Kütüphanemiz öğretmen arkadaşlarım ve İmece usulü birden fazla farklı bağışçılarımızın desteğiyle yaptırıldı. İlk görev yerimizde önemli bir projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Kampanyaya destek veren tüm bağışçılarımıza, sesimize kulak veren herkese şahsım ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Kütüphanenin yapılmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan