Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / DEM Parti Şanlıurfa adaylarını tanıttı

DEM Parti Şanlıurfa adaylarını tanıttı

DEM Parti Şanlıurfa İl eş başkanları Bekir Karakeçili ve Sema Aişeoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüşler paylaşıldı. DEM Parti İl eş başkanı Sema Aişeoğlu, AK Parti’nin 20 yıllık iktidarının Şanlıurfa’nın sorunlarını çözemez hale getirdiğini belirterek, DEM Parti olarak kentin kaderini değiştirmeye ve sorunları çözmeye yönelik projelerle var olacaklarını vurguladı.

Karakeçili ise yoksulluğun en fazla yaşandığı kentlerden birinin Şanlıurfa olduğunu ifade ederek, Türkiye halklarının ortak sorunlarına dikkat çekti. Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Karakeçili, sorunların çözümünün yerelde ve yerinde yönetimde olduğunu belirtti.

DEM Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eş başkan adayı Gülşen Özer, Şanlıurfa’nın betonlaştığını ve nefes alınamaz hale geldiğini ifade ederek, kentin nasıl daha yaşanabilir hale getirilebileceği üzerine projelerini paylaştı. Özer, betonlaşmanın önüne geçmek ve şehri yeniden canlandırmak için çalışacaklarını belirtti.

Celalettin Erkmen ise halkın içinde bulunduğu bir yerel seçim çalışması yapacaklarını vurgulayarak, yerel yönetimlerin merkezi otoriteden bağımsız olarak güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Erkmen, duvarların ve kapıların arkasına saklanmayacaklarını, halkla iç içe olacaklarını ve halkın yararına hizmet edeceklerini dile getirdi.

DEM Parti’nin ilçe eş başkan adayları da tanıtıldı. Suruç, Bozova, Birecik, Halfeti, Ceylanpınar, Hilvan, Eyyübiye, Haliliye, Siverek, Viranşehir ve Karaköprü ilçelerinde adaylar belirlendi. DEM Parti, seçim çalışmalarına başladığını ve halkın sorunlarına çözüm olacak projelerle yola devam edeceğini duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi EŞ Başkan adayları: Celalettin Erkmen ve Gülşen Özer
DEM Parti İlçe eş başkan adayları:
DEM Parti Suruç eş başkan adayları: Ayten Kaya, Müslüm Baran
Bozova: Aygün kapıkayalı, İsmail Yıldız
Birecik: Berivan İlkaya Manas, Mehmet Begit
Halfeti: Saniye Bayram, Mehmet Karayılan
Ceylanpınar: Rahşan Yazar, Uğur Kahraman
Hilvan: garip yeşil Avukat Serhan paydaş
Eyyübiye: Adalet Eriş Halil Akbaş
Haliliye: Sema Ateş, Süphi Yılancı
Siverek. Yıldız Çetiner, Ali Dusak
Viranşehir: Bedriye Yorgun, Avukat Serhan Dicle İnan
Karaköprü: Rezzan Ayhan Rıdvan Yavuz

Advert

İlginizi Çekebilir

Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin kesin sonuçları Resmi Gazete’de

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin kesin sonuçlarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan