Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Mehmet Ekinci’nin Eyyubiye’deki Seçim Bürosu Açılışı, Mitinge Dönüştü!

Mehmet Ekinci’nin Eyyubiye’deki Seçim Bürosu Açılışı, Mitinge Dönüştü!

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesinde, yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi (YRP) adayı olan Mehmet Ekinci’nin seçim bürosu açılışı, coşkulu bir miting havasına büründü. Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Ekinci, halka seslendi.

Ekinci, konuşmasında 31 Mart’ın kendisi için önemine vurgu yaparak, “31 Mart’ta görülecek hesabım var. Seçimin birincisi biz olacağız ve Eyyubiye’ye hizmet noktasında halkın taleplerini bir bir yerine getireceğiz. Özellikle emekçiler için sosyal konut projelerini hayata geçireceğiz.” dedi.

Ayrıca, geçmişte Eyyubiye’nin hizmet noktasında yeterince değerlendirilmediğini belirterek, “2014’te halkın istediği adaylarla hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Eyyubiye’ye kültürel ve sosyal hizmet alanları açtık, konut ürettik, rezerv alanları parklara dönüştürdük. Yeşil alan miktarını iki katına çıkardık ve her mahalleye Ak Evler spor salonları açtık. Gençlerimizi sokaklardan kurtardık ve onlara destek olduk. Kadın kültür merkezleri kurduk ve turizm projeleri geliştirdik. Biz, sosyal medya ve algı belediyeciliği yapmıyoruz. Doğru kararlar almak için herkesin eşit katılımına inanıyoruz. Emekçilerimiz için sosyal konut projeleri üreteceğiz.” şeklinde konuştu.

Ekinci ayrıca, “Bizde sosyal medya ve algı belediyeciliği yok. Körler sağırlar birbirlerini ağırlamayacak. Yuvarlak masa oturumlarında doğru kararlar alınmaz.” diyerek, şeffaflık ve etkili yönetim vurgusu yaptı. “Emekçiler için sosyal konut projeleri üreteceğiz.” sözleriyle de halka olan taahhütlerini pekiştirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Borcu Dudak Uçuklattı: Borç 10 Katına Çıkmış

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son açıklanan borç tablosuyla görenleri şoke etti. Yapılan açıklamaya göre, belediyenin borcu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL'ye yükseldi. Bu rakam, önceki dönem belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün devraldığı 1 milyar 350 milyon TL'lik borca kıyasla neredeyse 10 katına çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan