Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşların çifte bayramını kutladı

Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşların çifte bayramını kutladı

 

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ VATANDAŞLARIN ÇİFTE BAYRAMINI KUTLADI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramı ve 11 Nisan Kurtuluş Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaparak vatandaşların çifte bayramını tebrik etti.

 

Başkan Nihat Çiftçi açıklamasında Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tüm vatandaşların bayramını tebrik ederken, perşembe günü gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına da tüm vatandaşları davet etti.

 

Başkan Çiftçi ayrıca 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü için de kutlamasını ileterek ecdadın izinde şanlı şehre hizmet etmeye devam ettiklerini kaydetti.

 

Başkan Nihat Çiftçi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 

“Şanlıurfalı ve Karaköprülü hemşerilerimizin 11 Nisan Kurtuluş Bayramını tebrik ediyorum. 11 Nisan Şanlıurfalılar için kurtuluşumuzun özümüzde, büyüklerimizce gerçekleştirildiği çok önemli ve anlamlı bir gündür. Bu kurtuluş mücadelesinde vefat eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz de büyüklerimizin yolunda Şanlıurfa’ya ve Karaköprü’müze hizmet etmeye devam ediyoruz.

 

Yine Ramazan ayını tamamlayarak bayrama giriyoruz. Biz de Karaköprü Belediyesi olarak bayramlaşma programında vatandaşlarımızla buluşup bayramlaşacağız. Bayramın ikinci günü olan perşembe günü saat 14.00’te Necmettin Cevheri Kültür Merkezimizde bayramlaşma programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

 

Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yüzme Havuzlarına Yoğun İlgi

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu GAP Yarı Olimpik yüzme havuzunda vatandaşlar serinlemenin tadını çıkarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan