Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Milli Savunma Bakanı Güler, Şanlıurfa’da

Milli Savunma Bakanı Güler, Şanlıurfa’da

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ile Şanlıurfa’ya gitti.

İlk olarak Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Güler, Vali Hasan Şıldak’tan kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bakan Yaşar Güler, daha sonra beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’na geçerek inceleme ve denetlemelerde bulundu. Güler, ramazan ayının son iftarını da 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndaki Mehmetçikle yaptı.

Mehmetçiklere hitaben bir konuşma yapan Bakan Güler, Irak’ta ve Suriye’de çok kısa zamanda terörün bitirileceğine dair inancını dile getirerek “Artık ülkemizi terör belasından kurtarıp bundan sonra ülkemizin çok daha olumlu şartlarda gelişmesi için ihtiyaç duyulan ortamı da sizlerle beraber kazandıracağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yüzme Havuzlarına Yoğun İlgi

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu GAP Yarı Olimpik yüzme havuzunda vatandaşlar serinlemenin tadını çıkarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan