Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Hilvan Belediyesi ‘ne kayyum atandı

Hilvan Belediyesi ‘ne kayyum atandı

Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Hilvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. İlçe Seçim Kurulu, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği ile yeni mahallelerin muhtarlık ve ihtiyar heyeti seçimlerini iptal etti. Yenileme seçimi 2 Haziran’da gerçekleşecek.

Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Şanlıurfa Valiliği’nin onayıyla Hilvan Belediye Başkan Vekili olarak atandı. Hilvan Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Karakaş, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 46. Maddesi gereğince, 2 Haziran 2024 seçimlerine kadar Hilvan Belediye Başkan Vekili olarak görev yapacak. Bu süreçte Hilvan Belediye Başkanı seçilinceye kadar Karakaş’ın bu görevi sürdürecek.

Kararın alınmasının ardından Hilvan Kaymakamlığı, resmi açıklama yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi. Karakaş’ın Hilvan Belediye Başkan Vekili olarak atanmasıyla ilgili yapılan açıklamada, “Hilvan Kaymakamımız Orhan Gazi Karakaş, 02.06.2024 tarihinde yapılacak seçimler sonucunda Hilvan Belediye Başkanı seçilinceye kadar 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 46. Maddesi gereği Hilvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yüzme Havuzlarına Yoğun İlgi

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu GAP Yarı Olimpik yüzme havuzunda vatandaşlar serinlemenin tadını çıkarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan