Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Elektrik kesintilerini protesto eden CHP’Lİ Tanal, Enerji Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı

Elektrik kesintilerini protesto eden CHP’Lİ Tanal, Enerji Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın önünde oturma eylemi gerçekleştirdi. Tanal, bu eylemle vatandaşların elektrik kesintilerinden kaynaklanan mağduriyetlerine dikkat çekti.

Elektrik kesintilerinin insan hakları ihlali olduğunu vurgulayan Tanal, “Enerji bir insan hakkıdır; hiç kimse bu haktan mahrum bırakılamaz” ifadelerini kullandı. Özellikle Şanlıurfa ve Mardin illerinde yaşanan elektrik kesintilerinin vatandaşları olumsuz etkilediğine dikkat çeken Milletvekili, bu durumun çözüme kavuşturulması için yetkilileri göreve çağırdı.

Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kesintiler nedeniyle yaşanan mağduriyetleri dile getirerek, vatandaşların sorunlarına duyarlılık gösterdiğini ve çözüm bulunması için mücadele ettiğini belirtti. Ayrıca, protesto eylemi kapsamında Enerji Bakanlığı’nın önünde sabaha kadar oturma eylemine başladığını duyurdu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da aranan 15 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da, Jandarma ekiplerince 13 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen "huzur ve güven" uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 15 şüpheli yakalandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan