Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Harran Üniversitesi’nden,İsrail’i protesto eden öğrenci ve Akademisyenlere destek

Harran Üniversitesi’nden,İsrail’i protesto eden öğrenci ve Akademisyenlere destek

Harran Üniversitesi, İsrail’e tepki gösteren üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin yanında olduğunu duyurdu.

Harran Üniversitesi yaptığı yazılı açıklamada,soykırım sona erene ve suçlular adalet önünde hesap verene kadar insanlığın yanında duracağını açıkladı.

Harran üniversitesi konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, İsrail’in Gazze’deki eylemleri, dünya genelinde büyük tepkilere neden oluyor. İsrail’in insan hakları ihlalleri ve şiddet politikaları, uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Son günlerde, ABD’deki önde gelen üniversitelerde öğrenci ve akademisyenlerin İsrail’in Gazze’deki eylemlerine karşı sergiledikleri protestolar, takdirle karşılandı.

Ancak, bu barışçıl gösteriler polis müdahalesiyle karşılanıyor. Özellikle Columbia Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversitede, öğrencilerin ve akademisyenlerin eylemleri şiddetle bastırılmaya çalışılıyor. Bu durum, ifade özgürlüğü ve demokratik haklar açısından endişe verici.

Harran Üniversitesi, İsrail’in Gazze’deki eylemlerine karşı tepki gösteren öğrenciler ve akademisyenlerin yanında duruyor. Üniversite yetkilileri, insan hakları ihlallerinin sona ermesi ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi çağrısında bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Borcu Dudak Uçuklattı: Borç 10 Katına Çıkmış

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son açıklanan borç tablosuyla görenleri şoke etti. Yapılan açıklamaya göre, belediyenin borcu 11 milyar 219 milyon 681 bin 442 TL'ye yükseldi. Bu rakam, önceki dönem belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün devraldığı 1 milyar 350 milyon TL'lik borca kıyasla neredeyse 10 katına çıktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan