Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Tanal, Şanlıurfalı çiftçiler mağdurken Suriye’ye ücretsiz elektrik verilmesini eleştirdi

Tanal, Şanlıurfalı çiftçiler mağdurken Suriye’ye ücretsiz elektrik verilmesini eleştirdi

Şanlıurfa’nın kırsal bölgelerinde elektrik kesintilerinin devam etmesine rağmen, Suriye’ye ücretsiz elektrik sağlanmasının eleştirisini yapan Tanal, öncelikle Şanlıurfalı çiftçilere elektrik verilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Suriyelilere sağlanan ücretsiz elektrik hizmetinin adaletli bir şekilde dağıtılmasını talep etti.

Milletvekili Tanal, paylaşımında Türkiye’nin öncelikli olarak kendi vatandaşlarına hizmet etmesi gerektiğini savundu. Suriye’ye ücretsiz elektrik verilirken, Şanlıurfa’daki çiftçilerin elektrik sıkıntısı çektiğine dikkat çeken Tanal, adalet ve eşitlik talep etti.

Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintilerinin çiftçileri ve kırsal kesimdeki vatandaşları olumsuz etkilediği belirtilirken, Tanal’ın bu konudaki eleştirileri de dikkat çekti. Elektrik kesintilerinin tarımsal faaliyetleri olumsuz etkilediği ve vatandaşların günlük yaşamlarını zorlaştırdığı ifade edildi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabından yaptığı bu eleştiriler, Türkiye’nin Suriye’ye yönelik politikaları ve iç politikada yaşanan sorunlarla ilgili kamuoyunun dikkatini çekti. Elektrik kesintilerinin çözümüne ilişkin hükümetin alacağı önlemler ve Tanal’ın taleplerinin nasıl karşılanacağı merak konusu oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da aranan 15 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da, Jandarma ekiplerince 13 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen "huzur ve güven" uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 15 şüpheli yakalandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan