Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Türkiye Şampiyonu Şanlıurfa’dan

Türkiye Şampiyonu Şanlıurfa’dan

Türkiye atıcılık federasyonun Mersin ilinde düzenlediği yarışmada 10-15 Ocak Tarihleri arasında Türkiye şampiyonası elemesi yarışmasında 53 sporcu arasından 4. olarak Türkiye şampiyonasına hak kazanan Şanlıurfalı Tohm sporcusu Mahmut İpekçioğlu 08-13 Mart tarihlerinde Mersin ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında Yıldız A erkekler grubunda Türkiye Şampiyonu oldu .Aynı zamanda takım yarışmasında da Türkiye Şampiyonu Şanlıurfa Yurdum Spor Kulübü oldu.

Geçtiğimiz hafta yine Türkiye Atıcılık Federasyonunun düzenlediği bölgesel egemenlik kupası yarışmasında Şanlıurfa’lı Sporcu Mahmut İpekçioğlu Elazığ ilinde 1. Olurken 6 il de düzenlenen eş zamanlı yarışmada kendisini geçen olmadığı için Türkiye geneli 1.liğini korumuş olup Tohm devam puanı garantilemiş oldu.

Şanlıurfalı sporcu Mahmut İpekçioğlu’nun antrenörü Hanifi Fazlı Soysal‘ın yapmış olduğu açıklamada “1.hedefimizin Türkiye rekorunu kırmak ve Milli takımda yer alarak olimpiyatlarda Şanlıurfa’yı temsil etmek olduğunu” ifade etti.

Şanlıurfaya Türkiye Şampiyonluğunu kazandıran Mahmut İpekçioğlu 8’i altın madalya olmak üzere Toplamda 12 Madalya kazandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Çiftçi “Yaşanılabilir Karaköprü için Kadın ve Kırsal Kalkınma Kooperatifleri Kuracağız “

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, meclis toplantısı sonrası yaptığı açıklamada daha yaşanılabilir, kalkınan bir Karaköprü için ortak akıl ve kurumsal yapının tamamlanmasına vurgu yaptı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan