Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Skandalı: Dağıtılması Gereken Oyuncaklar Pazarda Satıldı İddiası

Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Skandalı: Dağıtılması Gereken Oyuncaklar Pazarda Satıldı İddiası

Oyuncakların, belediye kaynaklarından satın alınarak vatandaşlara ücretsiz dağıtılması gereken yardım malzemeleri olduğu hatırlatıldı. Ancak, söz konusu oyuncakların pasajda satılmasıyla ortaya çıkan skandal, halk arasında büyük tepkilere neden oldu.

Kapaklı Pasajı’nda bir vatandaş, çocuğu için 300 TL’ye aldığı oyuncak poşetinde eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün isminin bulunmasına şaşırdı.

Bu gelişme üzerine kamuoyunda büyük bir infial oluştu. Oyuncakların neden çocuklara dağıtılmadığı ve pazarda satıldığı merak edilirken, skandalı soruşturmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’dan adımlar bekleniyor.

İddialara göre, oyuncakların kimler tarafından ve kime satıldığı ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak kamuoyu, sorumluların cezalandırılması ve bu skandalın aydınlatılması için adımların hızla atılmasını talep ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin oyuncak skandalı, yetkililerin ve vatandaşların tepkisine neden olurken, şeffaf bir soruşturma yapılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması bekleniyor.

Bu gelişmeler yaşanırken, Şanlıurfa’da çocukların hak ettikleri oyuncaklardan mahrum bırakılmasına neden olan bu skandalın yankıları devam ediyor. Kamuoyu, olayın üzerindeki sis perdesinin kaldırılmasını ve sorumluların hesap vermesini talep ediyor.

Şanlıurfa’da yaşanan bu skandal, belediye kaynaklarının nasıl kullanıldığı konusunda kamuoyunda endişe ve tepkilere yol açarken, halk, yöneticilerden hesap sorulmasını ve adaletin sağlanmasını istiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Zabıta Ekiplerinden Havalı Korna Denetimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, gürültü kirliliğinin önüne geçmek için kentte özel halk otobüslerine yönelik havalı korna denetimi yaptı. Denetimler sırasında halk otobüslerinde bulundurulması yasak olan havalı kornalara el konularak, sürücüler hakkında yasal işlem yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan